Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Zahraničie

Najlepšie oscarové trapasy, ktoré sa stali za posledných 20 rokov

Oscary sú odovzdané! Aj napriek tomu, že odovzdávanie je vždy dopredu poriadne naplánované, sa už počas neho stalo zopár trapasov.

Angelina Jolie bozkávala svojho brata

V roku 2000 Angelina vyhrala sošku Oscara za najlepšiu ženskú rolu vo vedľajšej úlohe. Svoje nadšenie prejavila tak trochu netypicky. Na tlačovej konferencii vášnivo pobozkala svojho brata Jamesa.

Fiasko Anne Hathaway a Jamesa Franca

Doteraz sa síce nevie, kto dal túto dvojicu dokopy, no jedno sa vie určite. Nebol to dobrý nápad. Anne a James spolu na pódiu vôbec nefungovali a celé moderovanie vyznelo skôr trápne. 

Pády Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence sa postarala o to, aby na ňu nikto nezabudol. Padla totižto až dvakrát. Prvýkrát v roku 2013, keď si išla pre sošku Oscara za hlavnú úlohu vo filme Terapia láskou. Druhýkrát sa jej to podarilo v roku 2014.

Príhovor Sama Smitha

Známy spevák spôsobil menší trapas, keď si v roku 2016 prevzal sošku za skladbu Writing’s on the Wall. Počas príhovoru prehlásil, že je prvý gay, ktorý sa otvorene hlási k svojej orientácii a vyhral Oscara. Nebola to však pravda. Mnohí speváci ako napríklad Elton John, Dustin Lance Black či Howard Ashman sa pri preberaní Oscarov taktiež k svojej orientácii verejne hlásili.