Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Zahraničie

George Clooney nám už svoje deti neukáže! Môže za to jeho pani manželka

George Clooney nám už svoje deti neukáže! Môže za to jeho pani manželka

instagram.com/_george__clooney_official
instagram.com/_george__clooney_official

Americký herec George Clooney (60) vyzval médiá, aby nezverejňovali fotografie jeho detí. Je presvedčený, že ich to vystavuje nebezpečenstvu.

Oscarový herec tvrdí, že za jeho požiadavku môže fakt, že sa jeho manželka - právnička bojujúca za ľudské práva - Amal Clooney - zaoberá rozličnými kriminálnymi prípadmi, čo z ich potomkov robí potenciálne ciele odplaty.

"Náplň práce mojej manželky ohrozuje našu rodinu a preto musíme pristúpiť k opatreniam, aby sme sa chránili. Ak budú médiá publikovať fotografie našich detí, nebudeme schopní poskytnúť im ochranu," uviedol George Clooney v otvorenom liste.

"Som verejne známa osoba a chápem, že občasné zverejňovanie citlivých záberov z môjho osobného života je súčasťou mojej kariéry. Naše deti však do tohto systému nepatria," vysvetlil.

"Nikdy sme nikomu nepredali práva na zábery našich detí. Nie sme ani na sociálnych médiách, pretože by to ohrozilo ich životy. Nie sme paranoidní, ale poznáme hrozby reálneho sveta," dodal.

Pár má 2 deti - dvojčatá - narodené v roku 2017.

Amal Clooney(43) je libanonsko-britská právnička, ktorá sa špecializuje na medzinárodné právo a ľudské práva. George Clooney je dvojnásobným držiteľom Oscara za filmy Syriana (2005) a Argo (2012).

zdroj: TASR