Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Zahraničie

Alec Baldwin (63) sa konečne vyjadril: "Nestlačil som spúšť!"

Alec Baldwin (63) sa konečne vyjadril: "Nestlačil som spúšť!"

instagram.com/thealecbaldwinshow
instagram.com/thealecbaldwinshow

Americký herec Alec Baldwin (63) v rozhovore pre televíznu stanicu ABC uviedol, že nestlačil spúšť na rekvizite pištole, ktorú držal počas nakrúcania filmu v americkom štáte Nové Mexiko v ruke, keď zbraň vystrelila. O život vtedy prišla kameramanka Halyna Hatchins. 

"Nestlačil som spúšť," povedal uznávaný herec. "Nikdy by som na nikoho nenamieril a stlačil spúšť. Nikdy," zdôraznil.

Išlo pritom o prvý Baldwinov prvý väčší rozhovor od incidentu z 21. októbra, ku ktorému došlo pri nakrúcaní westernu Rust

Podľa úradov bolo Alecovi Baldwinovi povedané, že so zbraňou môže bezpečne manipulovať. Vyšetrovanie však pokračuje, aby sa zistilo, ako sa do zbrane mohli dostať ostré náboje.

Stanica ABC v stredu zverejnila videonahrávku, na ktorej Alec Baldwin v slzách opisuje kameramanku Hutchins, ktorá pri nakrúcaní prišla o život. Zranenia utrpel aj režisér Joel Souza. Na otázku, ako sa do rekvizity zbrane mohli dostať ostré náboje, herec odpovedal: "Nemám tušenia. Niekto dal do zbrane ostrý náboj, náboj, ktorý na mieste (nakrúcania) vôbec ani nemal byť."

Herec spolupracuje s policajným vyšetrovaním, ktoré sa zameralo na špecialistu zodpovedného za zbraň a na asistenta režiséra, ktorý ju pred nakrúcaní osudnej scény hercovi odovzdal. Ako uviedla agentúra AFP, v súvislosti s vyšetrovaním podľa prokurátorky Mary Carmack-Altwies nie je vylúčené ani trestné stíhanie Aleca Baldwina.

zdroj: TASR