Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Súťaže

S Vlnou do oblakov

  • MZ

Medzinárodné letecké dni SIAF 2022 sú leteckou akciou roka.

A vy tam s celou rodinou nemôžete chýbať. Ak chcete zabojovať o dennú výhru, rodinný vstup na SIAF a aj hlavnú výhru, pozrite si každý deň jeden z obrázkov lietadiel  či stíhačiek, ktoré sa objavia aj na Medzinárodných leteckých dňoch SIAF 2022. 

Ku každému obrázku lietadla budú nahraté dva zvuky a vašou úlohou bude správne určiť, ktorý z dvoch zvukov mu patrí. 

Každý súťažný deň vyžrebujeme v relácii Na Vlne s Petrou jedného výhercu dennej výhry a v posledný deň súťaže jedného výhercu hlavnej výhry.

 

VÝHRY

Hlavná výhra (žrebujeme v piatok 26.08.2022):

Let stíhačkou na letisku Kuchyňa + 4 lístky „rodinný vstup“ na SIAF -
letieť sa bude v pondelok 29.8. po leteckých dňoch po 15-tej hodine. 


Denná výhra:


1.deň
: Šimák Zámok Pezinok - pobyt pre 2 osoby na 2 noci v 2-lôžkovej izbe Premiere, polpenzia a wellness + 4 lístky „rodinný vstup“ na SIAF.

2. a 3.deň
: Masarykov dvor - pobyt plný zážitkov pre 2 osoby na 2 noci “mimo leta” vrátane vstupov do wellnes a polpenzie + 4 lístky „rodinný vstup“ na SIAF.

4. a 5.deň
: Kúpele Sliač - pobyt pre 2 osoby na 2 noci a 3 procedúry. Ubytovanie v izbe štandard, plná penzia, dobrovoľná lekárska konzultácia + 4 lístky „rodinný vstup“ na SIAF.

6. a 7.deň
: Hotel Šachtička - pobyt pre 2 osoby na 2 noci v 2-lôžkovej izbe, polpenzia a wellness v cene + 4 lístky „rodinný vstup“ na SIAF.

8., 9. a 10.deň
: Kúpele Brusno - Cena pre 2 osoby/ 2 noci. Pobyt zahŕňa: ubytovanie v 2-lôžkovej izbe, plnú penziu, 2 liečebné procedúry a voľný vstup do rehabilitačného bazéna, sauny a pary. Vrátane vstupnej lekárskej prehliadky + 4 lístky „rodinný vstup“ na SIAF.

Poriadne si prezrite dnešný súťažný obrázok, vypočujte 2 zvuky a vo formulári zakliknite, ktorý zvuk k obrázku patrí. 




EXTRA 330SC

ZVUK č.1

Zvuk

Posledný augustový víkend zažijete na letisku Kuchyňa – Malacky Medzinárodné dni SIAF 2022. Nebude chýbať letecká technika, vzdušná akrobacia, prezentácia Ozbrojených síl a tiež kopec zábavy pre deti. Už 27. a 28. augusta na letisku Kuchyňa – Malacky.