Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Súťaže

Lyžovačka v PARK SNOW Donovaly

  • MH

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte víkendový pobyt s lyžovačkou

Zapojte sa do súťaže. Každý deň sa vo vysielaní spojíme s dvomi súťažiacimi, ktorí sa stretnú v súťažnom dueli. Ten súťažiaci, ktorí sa stane výhercom duelu, postupuje do ďalšieho dňa. Takto súťaž pokračuje až do piatku. V posledný súťažný deň, v piatok 25. novembra, sa víťaz posledného duelu stane výhercom súťaže.

VÝHRA:

Pre 1 výhercu: rodinný víkendový pobyt pre 4 osoby v Resort Gothal Liptovská Osada, s raňajkami a vstupom do vodného sveta + 3 dňový skipass pre 4 osoby do PARK SNOW Donovaly v celkovej hodnote 1200 €. Výhru venuje PARK SNOW Donovaly
Výhru je možné uplatniť v termíne: 10. 01. 2023 - 10. 03. 2023

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

 

KLIKNITE A PREČÍTAJTE SI SÚŤAŽNÉ PRAVIDLÁ

Park Snow Donovaly, to sú výborné podmienky na lyžovanie pre všetkých. Fresh Track, Riders park, Race track, Fun Park plus večerné lyžovanie každý deň.
Bezplatne viac ako 25 km udržiavaných bežeckých tratí, značené skialpinistické trate, chladená ľadová plocha a ďalšie atrakcie vrátane psích záprahov, paraglidingu, či Snooc SKI.
Park Snow Donovaly je aj výborná gastronómia a hlavne nezabudnuteľné Apres Ski Párty.