Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Novinky

Oznámili, že chystajú knihu o veľkosti gitary. Ktorá známa skupina sa s ňou spája?

  • S H

Limitovaná edícia bola údajne najväčšou hudobnou knihou, ktorá bola kedy vydaná.

V tento deň v roku 2008 získala austrálska speváčka Kylie Minogue OBE za služby v oblasti hudby od princa z Walesu v Buckinghamskom paláci v Anglicku. Začiatkom toho roka jej francúzska vláda udelila aj Rád umenia a literatúry za „príspevok k obohateniu francúzskej kultúry“.

Skupinu Spandau Ballet, známu aj vďaka balade "True", opustil v roku 2017 spevák Tony Hadley. Zároveň sa nechal počuť, že ani v budúcnosti s ňou už nebude vystupovať. Nenaznačil, prečo odišiel, ale obvinil okolnosti, ktoré nemohol ovplyvniť. 

3.júla v roku 2012 kapela Kiss oznámila, že sa chystajú vydať knihu o veľkosti gitary, ktorá obsahuje neviditeľné fotografie z ich 40-ročnej kariéry. Limitovaná edícia s názvom Monster bola údajne najväčšou hudobnou knihou, ktorá bola kedy vydaná.

3. júla sa narodil anglický synthpopový hudobník a skladateľ Vince Clarke. S Depeche Mode mal v roku 1981 britský singel číslo 8 "Just Can't Get Enough". S Yazoo britský singel číslo 2 z roku 1982 "Only You" a s Erasure singel číslo 1 vo Veľkej Británii z roku 1992 "Abba -Esque EP"

V roku 1957 sa narodila aj americká speváčka Laura Branigan, ktorú poznáme aj vďaka hitu "Self Control"