Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Novinky

Manželmi sú už krásnych 25 rokov. Posh Spice si v tento deň zobrala známeho futbalistu.

  • S H

Dvojica, ktorú pozná celý svet uzavrela manželstvo 4.júla!

V roku 2003 zomrel na zlyhanie obličiek vo veku 58 rokov americký hudobný producent, spevák, skladateľ a päťnásobný držiteľ ceny Grammy - Barry White
Produkoval hity pre dievčenskú skupinu Love Unlimited. Medzi jeho najúspešnejšie skladby patrí aj hit "You're The First, The Last, My Everything" z roku 1974. 

4. júl je určite nezabudnuteľný minimálne pre dvojicu Victoria a David. V roku 1999 sa Victoria 'Posh Spice' Adams vydala za futbalistu Davida Beckhama na zámku Luttrellstown v Írsku. Pár podpísal zmluvu v hodnote 1 milióna libier pre časopis OK, aby mal exkluzívne práva na fotografie.

Francúzsky hudobný producent a skladateľ Jacques Morali sa narodil v tento deň v roku 1947. Bol tvorcom aktov ako The Ritchie Family a Village People. Morali sa nakazil vírusom HIV v polovici osemdesiatych rokov a 15. novembra 1991 zomrel na AIDS.

4. júla oslavoval narodeniny aj Dave Rowberry. Narodil sa v roku 1940 a jeho meno sa spája so skupinou The Animals. Skupina bodovala v roku 1964 v britskej a americkej hitparáde so skladbou "House Of The Rising Sun". Rowberry zomrel 6. júna 2003.