Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Novinky

Svetoznáma skupina vydala v tento deň najpredávanejší rockový album v histórii!

  • S H

Mnohí z vás ešte žijú zážitkami z veľkolepého koncertu tejto skupiny.

V roku 1984 letela do kozmu Svetlana Savická. Stala sa tak prvou ženou, ktorá vstúpila do vesmíru, aj keď (vtedy) len na 3 hodiny. Celkovo v ňom strávila viac ako 19 dní, čo z nej medzi ženami urobilo svetovú rekordmanku.

Tour de France! Ťažko nájdeme v športovom svete legendárnejšie preteky. 25-teho júla v roku 2004 ich šiestykrát po sebe vyhral Američan Lance Armstrong. A potom sa táto "rozprávka" zmenila na drámu. Lance, svojho času najväčšia hviezda cyklistiky, bol obvinený z dopingu a z porušenia všetkých antidopingových pravidiel. Škandál ho stál všetky získané tituly a dostal doživotnú diskvalifikáciu - pretekať na Tour de France.

Mnohí ešte žijete zážitkami z bratislavského koncertu AC/DC. Dnes je to presne 44 rokov, čo skupina vydala najpredávanejší rockový album v histórii. Volal sa Back In Black.

Narodeniny dnes oslavuje Matt LeBlanc - seriálový Joey Tribbiani. Oslavuje 57 rokov. Je vyučeným tesárom a v roku 2000 ho časopis People zaradil medzi 50-tku najkrajších ľudí na planéte

Vo videoklipe Sprayer Frayer od Mišky Paštékovej, v seriáli Mafstory aj Profesionáli - všade tam sa objavil a zahviezdil a ešte aj získal titul Majster Európy v electric boogie. 58 rokov dnes oslavuje herec Peter Batthyany, ktorý už herectvo zavesil na klinec.

25. júla v roku 1978 prišlo na svet prvé dieťa zo skúmavky. Bolo to dievčatko - Louise Brown(ová). Narodila sa vďaka priekopníkovi umelého oplodnenia, britskému vedcovi Robertovi Edwardsovi, ktorý za tento počin získal Nobelovu cenu za medicínu.