Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Novinky

Overte to s nami - MY SECRET BOTOPLATINUM

Chcete, aby vás pohľad do zrkadla tešil? Venujte svojej pleti pozornosť. Siahnite po vhodnej kozmetike, ktorá ju bude hýčkať, aby vyzerala stále sviežo a zdravo

MY SECRET BOTOPLATINUM je výsledkom najmodernejších výskumov a poznatkov kozmetológie v oblasti pôsobenia superaktívnych látok, vyvinutých k redukcii vrások a prevencii starnutia pleti.

Cena platiny často výrazne prevyšuje cenu zlata. V kozmetológii novej generácie preto predstavuje neoceniteľnú zložku, pôsobiacu proti známkam času.

V rámci výskumu novej oblasti využitia vzácnych kovov bolo zistené, že koloidná platina disponuje schopnosťou preniknúť do medzibunkových priestorov pleti.

Koloidná platina v kombinácii s ďalšími super aktívnymi zložkami, ako sú rastlinné kmeňové bunky a kyselina hyalurónová, urýchľuje proces obnovy poškodenia pleti, ktorý je spôsobený prirodzeným starnutím. Peptidy znižujú intenzitu kontrakcií mimických svalov, a tým dochádza k vyhladeniu vrások.

Aktívne látky, aplikované v rade MY SECRET, boli overené IN VIVO a IN VITRO štúdiami, ktoré potvrdili ich účinnosť.

Naši poslucháči už set produktov My Secret Botoplatinum testujú a aké sú ich skúsenosti, sa dozviete v sobotu vo vysielaní Rádia Vlna.

Viac info na www.forlifemadaga.com.

zdroj: PR článok