Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Súťaže

Rádio Vlna vás dostane na najočakávanejší film tohto roku - Karel. Spolu s lístkami do kina môžete vyhrať aj ďalšie skvelé ceny!

Počúvajte Na Vlne s Petrou a vyhrajte.

Medzi najočakávanejšie filmy tohto roku patrí jednoznačne dokumentárna snímka Karel, ktorá mapuje posledné mesiace života legendárneho českého speváka Karla Gotta.

Počúvajte Na Vlne s Petrou a možno práve vás dostaneme na celovečerný dokument. 

Stačí, ak vyplníte formulár (viď. nižšie) a môžete vyhrať nielen lístky do kina, ale aj ďalšie skvelé ceny. 

Celovečerný dokument prináša ojedinelý pohľad do súkromia a duše výnimočného umelca. Nakrútila ho Olga Malířová Špátová. Režisérka natáčala Karla Gotta celý jeden rok. „Vďaka jeho úprimnej otvorenosti vznikol neobvykle osobný až intímny pohľad na život slávneho speváka, aký sa doteraz širokej verejnosti ani jeho skalným fanúšikom nenaskytol," avizuje distribučná spoločnosť film, v ktorom nechýba Karlov povestný nadhľad a humor.

Natáčanie prebiehalo na sklonku života Karla Gotta. „Zrejme práve v dôsledku toho, že si Karel prechádzal ťažkou chorobou, bol vo svojich názoroch na život otvorený a pokorný," myslí si Malířová Špátová.

Spevák sa vo filme vydáva na miesta, ktoré zohrali v jeho živote dôležitú úlohu. Odhaľuje neznáme zákulisia koncertov, svoj život s rodinou aj súkromie, ktoré sa inak snažil chrániť. Snímka sa nevyhýba ani jeho boju s ťažkou chorobou. 

Do kín prichádza už 11. novembra 2021! 

zdroj: Rádio Vlna