Rizoto, špagety, paradajková polievka. Langoše. Obľúbené jedlá, ktoré sa nezaobídu bez strúhaného syra. Skúste ho však pripraviť inak.
Akémukoľvek jedlu dodáva jedinečnú chuť. Ak sa na ňom navyše roztápa, ide o hotovú delikatesu.
Väčšina z nás však tvrdý syr strúha do misky pod strúhadlom. Rukou sa pritom pohybujeme zhora nadol. Ide to aj lepšie.
Oveľa rýchlejší a pohodlnejší spôsob je, ak leží strúhadlo vodorovne. Syr sa sústreďuje vo vnútri strúhadla, a tak nevzniká ani zbytočný odpad. Následne stačí strúhadlo pootočiť do zvislej polohy nad miskou alebo tanierom. Návod si získava čoraz väčšiu popularitu aj na sociálnych sieťach.
(r)
Zdroj fotografie: shutterstock
Väčšina z nás však tvrdý syr strúha do misky pod strúhadlom. Rukou sa pritom pohybujeme zhora nadol. Ide to aj lepšie.
Oveľa rýchlejší a pohodlnejší spôsob je, ak leží strúhadlo vodorovne. Syr sa sústreďuje vo vnútri strúhadla, a tak nevzniká ani zbytočný odpad. Následne stačí strúhadlo pootočiť do zvislej polohy nad miskou alebo tanierom. Návod si získava čoraz väčšiu popularitu aj na sociálnych sieťach.
(r)
Zdroj fotografie: shutterstock