Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Novinky

Dvakrát ju vyhlásili za najsexi ženu sveta. Dnes oslavuje 55 rokov!

  • S H

História si pamätá aj toto!

Písal sa rok 1701, keď v USA vzniklo mesto Detroit, dnes najväčšie mesto v americkom štáte Michigan. Narodili sa v ňom viaceré známe osobnosti: Sonny Bono, Diana Ross, Alice Cooper, Suzi Quatro, ale aj Eminem

177 rokov späť zase v štáte Utah založili mesto Salt Lake City. V roku 2002 sa tam konala zimná olympiáda. Naši hokejisti vtedy skončili na 13-tom mieste. 

Dnes je to presne 113 rokov, čo bolo v Peru objavené legendárne mesto - Machu Picchu, prezývané aj Stratené mesto Inkov. Má vlastnú pečiatku a nesmie sa nad ním lietať.

24. júla nahrával Jiří Schelinger svoj najväčší hit - Dům holubí. Autorom textu je Zdeňek Svěrák, pod melódiu je podpísaný Jaroslav Uhlíř!

55 rokov, aj keď nevieme, odkiaľ ich nabrala, má oddnes speváčka, tanečnica a herečka Jennifer Lopez. Už dvakrát ju vyhlásili za najsexi ženu sveta, má za sebou vystúpenia s New Kids On The Block, keď im ešte robila "back-up" a už nejaký ten mesiac rieši rozpadajúce sa manželstvo s Benom Affleckom

Vlastimil Harapes bol choreograf, herec, tanečník a riaditeľ baletu v Prahe. Určite si ho pamätáte z komédie Ako vytrhnúť veľrybe stoličku a Ako dostať otecka do polepšovne. 6 rokov bol dokonca manželom Hany Zagorovej. Dnes by oslávil 78 rokov. V máji však zomrel.