Zajtra v Dobrom ráne s Dominikou a Martinom budeme riešiť jednu z najväčších dilém ľudstva. Niečo podobné ako pizza a ananás.
Čaká nás posledný pracovný deň pred Veľkou Nocou.
A to znamená, že sa po 40 dňovom pôste konečne najeme. Začali sme o jedle rozprávať u nás v štúdiu.
Na západe je úplne bežná kombinácia. Ryža a rezeň na jednom tanieri. Chyno aj Dominika sú s ňou úplne okay. Nuž, Trnava a Borovce, to je iný kraj ako Prešov a Margecany.
Odtiaľ sú tí ďalší dvaja z našej partie – produkčný Peťo a správar Tomáš. Fakt sa čudujú, ako môže niekto toto jesť...
Veď je to suchá ryža so suchým rezňom. Hotová svätokrádež! K rezňu jednoducho patria zemiaky a basta.
Napríklad produkčný Peťo tu smúti nad rezňom s ryžou, ale čaj s mliekom na britský štýl je úplne v pohode.
Nás preto budú zaujímať presne dve veci. Či je podľa vás kombinácia rezňa a ryže v pohode... A čo netradične kombinujete vy? Napíšte nám čo najskôr.