Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Zaujímavosti

Rýchly recept na soté Stroganov, ktorý si proste zamilujete

A nielen Vy. Všetci tí, ktorí ochutnajú.

Na začiatok do hrnca  nadrobno nasekáme 1 cibuľu. Mäso, ktoré máme k dispozícii, nakrájame na kocky a šup ho opiecť na sklovitú cibuľku. Môžeme použiť hovädzie mäso. Skvelé soté je však aj z kuraciny. Obzvlášť zo stehien.

Kým sa mäso restuje, nakrájame šampiňóny a zaváranú uhorku. Na cca 1 kg mäsa 250 g šampiňónov a asi 150 g uhoriek. Huby a uhorku pridáme k orestovanému mäsu a ochutíme worchesterovou omáčkou. Spolu dusíme asi na 10 minút

Následne pridáme polievkovú lyžicu horčice a asi 3x viac kečupu. Od tejto chvíle už iba miešame, kečup sa vie nepríjemne prípáliť na spodok hrnca. Na koniec pridáme 1 kyslú smotanu a 1 na šľahanie.

Servírujeme s jasmínovou ryžou.

Dobrú chuť :)