A nielen Vy. Všetci tí, ktorí ochutnajú.
Na začiatok do hrnca nadrobno nasekáme 1 cibuľu. Mäso, ktoré máme k dispozícii, nakrájame na kocky a šup ho opiecť na sklovitú cibuľku. Môžeme použiť hovädzie mäso. Skvelé soté je však aj z kuraciny. Obzvlášť zo stehien.
Kým sa mäso restuje, nakrájame šampiňóny a zaváranú uhorku. Na cca 1 kg mäsa 250 g šampiňónov a asi 150 g uhoriek. Huby a uhorku pridáme k orestovanému mäsu a ochutíme worchesterovou omáčkou. Spolu dusíme asi na 10 minút
Následne pridáme polievkovú lyžicu horčice a asi 3x viac kečupu. Od tejto chvíle už iba miešame, kečup sa vie nepríjemne prípáliť na spodok hrnca. Na koniec pridáme 1 kyslú smotanu a 1 na šľahanie.
Servírujeme s jasmínovou ryžou.
Dobrú chuť :)